Fogkrém ízületekhez


Érzékeny fogak sikeres kezelése

Kérdés a termékről Részletek Az Art of Nature Masticha fogkrém — Chios Masticha olajat tartalmaz, azaz a görög Pistacia lentiscus fa gyantáját, amelyet már az ókori görögök használtak különböző emésztési panaszokra, illetve szájüregi problémákra.

A masticha fogkrém ízületekhez használata csökkenti a lepedék kialakulását és friss leheletet biztosít.

Elhagytuk a vegyi anyagokat a gyártás során és célul tűztük ki, hogy fogkrémünk egyesítse a szájhigiéniában elvárt összes tulajdonságot! Így született meg a kovasav mikrogranulátumokkal, aloe verával, zsályával, édesgyökérrel, xilittel és izlandi zuzmóval készült Aloe Fresh fogkrém. Azonban hatékonyan oldja a lepedéket, gátolja a fogkőképződést, és határozottan fehéríti a fogakat, friss leheletet biztosíta, miközben védi és nyugtatja a fogínyt.

A masticha íze az édesgyökér ízére emlékeztet, a Chios sziget lakói a mai napig fogyasztják. Például teát ízesítenek vele, különböző mártásokhoz adagolják vagy akár por formában belesütik a kenyérbe.

fogkrém ízületekhez az ízületek streptococcus fertőzésének kezelése

Először Hippokratész nevét említik a masticha kristályok kapcsán. Elsősorban emésztési problémákra, megfázásra és leheletfrissítőként használta. A maszticha gyanta kristályokat különbözőképpen dolgozzák fel, jelenleg már számos formában beszerezhető, mint, pl. Alkalmazás Étkezés után mossunk fogat naponta 3-szor, legalább 2 percig.

fogkrém ízületekhez csontok és ízületek gyulladása név

Tárolás: Száraz helyen, lezárt dobozban, gyermekektől elzárva tároljuk. A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

fogkrém ízületekhez a lábujjízület gyulladása okoz