Glükozamin szulfát


glükozamin szulfát

Az ízület természetes alkotórésze Mi is a glükózamin? A glükózamin egy természetes aminocukorféleség, mely alkotóeleme az ízületi porc állománynak és részt vesz az ízületi folyadék képzésében. A C-vitamin az ízületi porcállomány és csontok kollagénképzéhez fontos anyag.

glükozamin szulfát

Miért szedjünk Bio-Glukozamin-t? Szervezetünk csak akkor képes erősíteni és megtartani az ízületek épségét, ha kellő mennyiségű építőanyag van jelen a szervezetben.

glükozamin szulfát

Az emberi szervezet képes önmaga is a glükózamin előállítására, de csekély mennyiségben. Szervezetünk szintén képes hasznosítani külső forrásból is a glükózamint, melyhez az étrendből, vagy az étrend-kiegészítők szedésével jut hozzá. Ez különösen fontos glükozamin szulfát idősebbeknek, akiknek az ízületeik már hajlamosak a kopásra és degenerációra.

A Bio-Glükózamin a glükózamint glükózmin-szulfát formájában tartalmazza, ami biztosítja a jó felszívódást kén molekulához kötődve. Nyomon követhető alapanyagok A Bio-Glükózaminban található glükózamin-szulfátot rákok és kagylók páncéljából nyerik.

glükozamin szulfát

Hivatalos egészségre vonatkozó állítások Az Európai Élelmiszer-Biztonsági Hatóság EFSA által bevizsgált C-vitamint tartalmazó termékről a következők állíthatók: Hozzájárul a bőr, az erek, a csontok, a porcok, az íny és a fogak megfelelő működéséhez szükséges normál kollagénképződéshez Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez Hozzájárul az idegrendszer normál glükozamin szulfát és a normál pszichológiai folyamatokhoz Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz Hozzájárul a megterhelő fizikai aktivitás alatt és után az immunrendszer megfelelő működéséhez min.

Bio-Magnézium Gyorsan oldódó és könnyen felszívódó magnézium kombináció.

glükozamin szulfát

Minden tabletta mg magnéziumot tartalmaz.