Állatgyógyászati​​ ízületek


állatgyógyászati​​ ízületek

A Vet-Flex Folyékony ízület- és porcerősítő egy kiegészítő állateledel kutyák és macskák számára. A hidrolizált kollagén, a mangán és a C-vitamin a kollagén felépítésében vesz részt.

állatgyógyászati​​ ízületek

Kollagén a szervezet legfontosabb strukturális fehérjéje, részt vesz többek között a sejtek közötti tér felépítésében, biztosítja a csontok rugalmasságát, fontos eleme az ízületi porcnak.

A glükózamin, a kondroitin és az MSM hozzájárul a porc és az ízületek regenerálódásához, szerkezeti elemeinek felépítéséhez. A hialuronsav természetes hidratáló gélként biztosíthatja a kötőszövetek és az ízületi folyadék optimalizálását.

Az E-vitamin fontos antioxidánsként működik.

állatgyógyászati​​ ízületek

A gyógynövény kivonat harpagophytum procumbens, ördögkarom természetes módon, mellékhatások nélkül hozzájárul a szervezet fájdalom- és gyulladás csillapító folyamatainak támogatásához.

Alkalmazás: - Ízületi betegségekben szenvedő kutyáknak és macskáknak az ízületek kenőanyagaként hat, javítja az ízületek mozgásképességét, alkotóelemei támogatják a gyulladás- és fájdalomcsökkentő folyamatokat.

állatgyógyászati​​ ízületek

Állatgyógyászati​​ ízületek útmutató: Szájon át vagy eledelbe keverve alkalmazandó. Ha szükséges, a napi mennyiség több kisebb részletben is adható.

Mesterember - Az állatorvos