segítség english deutsch kezdőlap elérhetőség árverés webshop magunkról

 

 

Magunkról,

 

Éremboltunk Tátra Galéria néven 2000-ben nyílt meg, a numizmatika szélesebben vett tárgykörében. Ügyfeleink komoly gyűjtőkből, jó értelemben vett műkedvelőkből, illetve a kultúra e területe iránt is fogékony érdeklődőkből állnak.

Ennek a többirányú igénynek megfelelően különböző szintű és értékű áruválasztékkal látjuk el folyamatosan galériánkat. A fémpénz területe a fő irány, az ókortól napjainkig, mind a külföldi, mind pedig az államalapítás óta eltelt magyar korszakok általunk fellelhető darabjait kínáljuk.
Természetesen foglalkozunk papírpénzekkel, egyéb papíralapú idevágó iratok, illetve szakirodalom forgalmazásával is. Külön kiemelést érdemel még a kitüntetés, a jelvény, illetve az emlékérmek területének adás-vétele.

A nemzetközi szakmai gyakorlatnak is megfelelően, katalógusaink alapján a szakszerű tájékoztatás, a reális ár-érték arány és a színvonalasabb tárgyak tulajdonosainak érdekvédelme miatt rendszeresen numizmatikai aukciókat tartunk saját üzletünk aukciós termében. Weblapunk elsősorban figyelemfelkeltő a szerteágazó, változatos Galéria tevékenységgel kapcsolatban.

Végezetül, térítésmentesen adunk numizmatikai szaktanácsot, ezen belül ingyenes értékbecslést is.
Igény esetén készpénzért vásárolunk.

Szeretettel várjuk üzletünkbe(web lapunkra) mind eladó, mind pedig vevőként.


Tisztelettel,

Tátra Galéria Érembolt

 

 

bolt foto2
aukciós terem, galéria


üzletünk aukciós terme

 

felvásárlás

 

kezdőlap | honlaptérkép | elérhetőség
TÁTRA GALÉRIA ÉREMBOLT 2000 - 2009

felvásárlás