Súlyosbodó hátfájás. A stressz és az aggódás fizikailag is megbetegíthet bennünket.


A járvány kezdetén még az ízlelés- és szaglás elvesztése, valamint a légzési nehézség voltak a legmarkánsabb árulkodó jelei annak, hogy valaki elkapta a koronavírust. De ahogy telt az idő, újabb és újabb mutációk jelentek meg, így mostanra a hátfájás és az izomfájdalmak szerepelnek az omikron kapcsán gyakran jelentett tünetek listáján.

súlyosbodó hátfájás

A legfrissebb hírek, időrendben ITT! A dél-afrikai omikronhullám adataiból derült először, hogy a koronavírusos betegek körében egyre több a hátfájós. Hasonló jelentések érkeztek Indiából és Norvégiából is: a súlyosbodó hátfájás közül többen tapasztalnak izomfájdalmat - számol be Huffpost.

súlyosbodó hátfájás

És néha ez a fájdalom meglehetősen erős. A fájdalom- és gerincszakértők szerint a bűnös a vírusfertőzéssel járó gyulladás, amely izmainkat és ízületeinket támadhatja. Bár még túl korai lenne biztosat mondani, egyes orvosok azt gyanítják, hogy az omikronban és abban, ahogyan az a mozgásszervekre hat, lehet valami egyedi - írja a lap.

súlyosbodó hátfájás

A koronavírus valójában nagyon sokféle állapotot utánozhat, és nagyon sokféle tünetet okozhat, akár a tüdőrendszert, a mozgásszervi rendszert vagy akár a szívet is érintheti - mondta a lapnak Peter Whang, a Yale Medicine ortopéd gerincsebésze, a Yale University School súlyosbodó hátfájás Medicine docense.

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik.

súlyosbodó hátfájás

Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod.

Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában!

súlyosbodó hátfájás

Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! Ezeknek a pro-inflammatorikus citokinek nagymértékben irritálhatják az izmokat és az ízületeket.

súlyosbodó hátfájás